Sadece Salih'e onay verdi

Aziz Yıldırım, kiralık olarak giden futbolculardan sadece Salih Uçan'a onay verdi. Genç yıldız önümüzdeki sezon Sarı - Lacivertli ekibin 10 numarası olacak.

Sadece Salih'e onay verdi

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım transfer görüşmelerini bizzat kendi başlattı.

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül gibi isimlerle masaya oturan Yıldırım, her iki futbolcuyla yeniden anlaşma sağladı.

Cumhuriyet
'ten Hilmi Türkay'ın haberine göre yapılan görüşmede Topal ve Gönül’ün Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılmak istemedikleri öğrenildi. İmzalar lig sonunda atılacak.

Peki kiralık futbolcuların durumu ne olacak?

Bildiğiniz gibi Salih Uçan, Emenike ve Stoch şu an başka başka takımlarda oynuyor. Sezon sonu itibarıyla bu üç oyuncu yeniden takıma dönecek.

Ancak bu üçlüden en şanslı isim Salih Uçan görünüyor. Roma’da yeteri kadar şans bulamayan Salih, Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası olacak.

West Ham formasıyla 10 Premier Lig maçında ilk 11’de başlarsa satın alma zorunluluğu şartıyla kiralanan Emenike sadece 5 karşılaşmada onbirde başlayabildi.

Bonservisi Fenerbahçe’de bulunan Emenike için yönetim yeni sezondaki kadro planlamasında futbolcuyu düşünmüyor.

Bir başka kadroda düşünülmeyen isim ise Miroslav Stoch. Yönetim, Slovak forveti takasta kullanmaktan yana.

Kupada Konya’yla rövanş günü

Fenerbahçe ilk maçta deplasmanda 3-0 yendiği Torku Konyaspor ile Ülker Stadı’nda rövanş karşılaşmasını oynayacak.

Teknik direktör Vitor Pereira rotasyona giderek bazı futbolcuları dinlendirecek. Saat 19.15’te başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek.

Ekpe Udoh milli takımda

Öte yandan Nijerya koçu William Voigt, Rio 2012 Olimpiyatları için 27 kişilik aday kadroya Fenerbahçeli Ekpe Udoh’u da çağırdı.
<< Önceki Haber Sadece Salih'e onay verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER