Sadi Tekelioğlu: İhtiyaç duyulduğu için geldik


Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından takımın emanet edildiği Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, alt yapıda antrenman yaptırdığı sırada göreve çağrıldığını söyledi.

Bordo-mavili takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Tekelioğlu, antrenman öncesi oyuncularla bir görüşme yaptığını ifade etti. Kulübün sözleşmeli hocası olduğuna işaret eden tecrübeli teknik adam, "Alt yapıda antrenman yaptırdığım sırada bir telefon geldi. A takımda böyle bir durum hasıl olduğu ve ihtiyaç duyulduğu için biz de geldik. Biz Trabzonspor'un geçmişte olduğu gibi her zaman içerisinde olmuş bir insanız. Görev verildi, bunun süresi nedir, ne değildir bunu konuşmaya gerek yok. Bir gün de olabilir bu süre. Sonuçta ben Trabzonspor'un sözleşmeli antrenörüyüm. Başkanımızdan talimat geldi. Bizde antrenmanı yapacağız." diye konuştu.

Görevden ayrılan Gürcü hoca Shota ile görüşmediğini söyleyen Tekelioğlu, "Futbolcularla görüşme yaptık, sohbet ettik. Shota ile henüz görüşmedim. Ben A takıma dışarıdan gelen birisi değilim. Kulübün içerisinden gelen birisi olduğum için burada Shota hocayla görüşülmeyecek bir durum söz konusu değil." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Sadi Tekelioğlu: İhtiyaç duyulduğu için geldik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER