Safvet Koleji birinci sınıf öğrencilerine yıl sonu gecesi

Safvet Koleji birinci sınıf öğrencilerine yıl sonu gecesi

2014-2015 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken Özel Nilüfer Safvet Koleji 1. sınıf öğrencileri yılsonu gecesi düzenledi. Geceye öğrenci velileri büyük ilgi göstererek salonu doldurdu.

FEM Dershanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İsmail Göbül, öğrencinin okul hayatında başarılı olmasında 1. sınıfta aldığı eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, "Biz okul olarak öğrencilerimize eğitim verirken sosyal yönlerinin geliştirecek çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Öğrencilerimiz bu tür organizasyonlarla fedakârlık, hoşgörü, yardımlaşma ve birbirleriyle uyum ruhunu kazanıyorlar" dedi.

Kalbi, milli ve manevi duygularla, kafası ilim ve fenle dolu öğrencilerin almış aldıkları eğitimle çağdaş ve demokratik Türkiye'nin hem fikir işçileri hem de yöneticileri olmaya aday olduklarını dile getiren Göbül, "Bu etkinlikleri düzenlemekteki amacımız, çocukların yeteneklerini keşfetmek ve eğitmek, hayat becerisi kazandırmak, yalnızlığını gidermek, enerjisini olumlu sahalarda sarf etmesine zemin hazırlamak, özgüven, atılgan, girişken bir kişilik kazandırmak, yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmasını sağlayarak geleceğe sağlam bir şekilde adım atmalarıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından coşkulu bir şekilde başlayan sınıf gecesi, şiirlerle, İngilizce gösterilerle ve mesleklerle devam etti. Öğrenciler sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları sınıf gecesindeki performanslarıyla göz doldurdu. Program öğrencilerin yöresel halk oyunları, Türk büyükleri, jimnastik, mesleklerin tanıtımı ve slayt gösterileri ve ardından öğrencilerin katıldığı sınıf korosunun birbirinden güzel türküleri ve şarkıları okumasıyla sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Safvet Koleji birinci sınıf öğrencilerine yıl sonu gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER