Sağır dilsiz kapkaç zanlısı yakalandı


İzmir'in Konak ilçesinde, son iki ayda sekiz kapkaç yaptığı iddia edilen ve sağır dilsiz olduğu belirtilen bir kişi gözaltına alındı. Bayraklı ilçesinde ise balyozla kepenkleri kırarak hırsızlık yapan üç kişilik şebeke suçüstü yakalandı.

Konak'ta iki ayda sekiz kapkaç yoluyla çanta hırsızlığı yapılması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Teknik çalışmalar sonucunda zanlının, sağır ve dilsiz H.K. (22) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyonla yakalanan H.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandı.

BALYOZLU HIRSIZLIK ŞEBEKESİNE SUÇÜSTÜ

Bayraklı'nın Yamanlar semtinde ise M.T.'ye (38) ait işyerinin kepengini balyozla kırarak hırsızlık yaptığı belirlenen A.Ç. (22), F.G. (19) ve M.A.E. (21) isimli şahıslar, düzenlenen operasyonla yakalandı. Zanlıların bulunduğu arabada yapılan aramada, bir torbada madeni paralar, liste şeklinde yazılmış alkol ve tütün ürünleri, hırsızlıklarda kullanıan 2 adet balyoz, 2 adet eldiven ve 2 adet çorap, A.Ç. isimli şahsın üzerinden çıkan, Ö.A. adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Üç zanlı, mahkeme tarafından tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Sağır dilsiz kapkaç zanlısı yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER