'Arjantin'in çok önemli bir forveti ile görüşüyoruz'

Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Arjantin'in önemli bir forvet oyuncusu ile halen görüşüyoruz." dedi.

'Arjantin'in çok önemli bir forveti ile görüşüyoruz'

Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Arjantin'in önemli bir forvet oyuncusu ile halen görüşüyoruz." dedi. Sağlam, Volkan, Serdar ve Ozan'ın satılmayacağını söyledi.

Başarılı teknik adam, kulüp televizyonuna transfer haberleri'>transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Takımda yabancı oyuncuların yanı sıra yerlilerin de çok kaliteli olması gerektiğini ifade eden Sağlam, oyuncunun karakteri, fair play anlayışı ve kazanma karakteri ile öne çıkması gerektiğini kaydetti. Sağlam, Aydın Karabulut, Ozan İpek, Oğuzhan Aynaoğlu ve Furkan Soyalp'in takımda kalacağını vurguladı.

"VOLKAN, SERDAR VE OZAN SENEYE DE BURADA OLACAK"

Transferin gözde isimlerinden Volkan Şen, Serdar Aziz ve Ozan Tufan'ın satılmasını istemediğini vurgulayan Sağlam, "Bizler hiç bir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz. Volkan, Serdar ve Ozan bizim oyuncumuz. Onların satılmaması talebimi yönetime ilettim. Kendileri seneye de takımda olacak. Bu oyuncularımızla alakalı çıkan transfer haberleri bize bakan tarafıyla gerçek dışıdır." diye konuştu.

Başkan Recep Bölükbaşı'nın, transferi için Portekiz'e gittiği Josue'yi kadrosunda görmek istediğini dile getiren Sağlam, "Josue'yi kadromda görmek istiyorum. Eskişehirspor'dayken Josue ile irtibata geçmiştik. Hatta anlaşmıştık. Ama o dönemde oyuncu Bursaspor'u tercih etmişti. Başkanımız şuanda Portekiz'de. İnşallah o işi bitirip, Josue ile birlikte Bursa'ya gelirler. Başkanımız inşallah Portekiz'den iyi beraberle dönecektir." dedi.

"SÜPER KUPAYI KAZANIP BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un geride kalan sezonda Türkiye Kupası'nda final oynadığını ve evindeki finali kaybettiğini de belirten Sağlam, yine Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa finalini kazanarak sezona girmek istediklerini söyledi. Sağlam, "Daha önce Trabzonspor'a kaybettiğimiz Süper Kupa'yı bu sefer kazanıp camiamızı motive etmek istiyoruz." diye konuştu.

"ARJANTİN'İN ÇOK ÖNEMLİ BİR FORVETİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Sağlam, 'Nasıl bir forvet istiyorsunuz?' şeklindeki bir soruya ise "Biz güçlü, kuvvetli, ön tarafta savunmayı rahatsız edecek bir golcü arıyoruz. Fernandao tarzında bir oyuncu bakıyoruz. Aslında komple bir santrafor önceliğimiz. Transfer gündemimizde olan 2 futbolcuyu daha önceden takip ediyoruz." diyerek, şöyle cevap verdi:

"Arjantin liginde lig aralık ayında bitiyor. Oradan futbolcu çıkarmak kolay olmuyor. Brezilya'da lig öyle bitiyor. Arjantin ve Brezilya ile alakalı görüşmelerimizi yaptık. Arjantin'in önemli bir forvet oyuncusu ile halen görüşüyoruz. Fiyat konusunda sıkıntı var. Kendisi çok önemli bir futbolcu. Şuanda 2 tane görüştüğümüz oyuncular da bizim daha önceden izlediğimiz futbolcular."

"ŞUAN İÇERİDE BİR OYUNCUNUN MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜLÜYOR"

Takıma takviyelerin olacağının altını çizen tecrübeli teknik adam, "Öncelikle yapmamız gereken transferler var. İnşallah Josue olur. Şuan içerde Necmettin Bey ve Kemal Bey bir oyuncunun menajeri ile görüşüyor. Öncelikle acil ihtiyaçlarımızı giderip, oynayanları zorlayacak, direk oynayabilecek, kadro zenginliğini oluşturacak oyuncular alabiliriz. Her şey bitti tamam diyorsunuz ama bir bakıyorsunuz bir sıkıntı çıkıyor, başka bir takım devreye giriyor. Bu işlerde imza atmadan tamam demek imkansız." dedi.

Taraftarların yıldız oyuncu talebi için ise önemli açıklamalar yapan Sağlam, "Yıldız oyuncu herkesi mutlu ediyor ama dengeyi iyi tutturmak lazım. Gerçek bir yıldız oyuncu bulabilmek lazım her yönü ile karakteri, oyunu, futbola bakışı, davranışları, performansıyla, liderliği ile yıldız olur. Şuan yıldızı sönmüş oyuncular var. Buna ihtiyacımız yok." diye konuştu.

"ENES ÜNAL, 16-17 YAŞINDA ÇOK ÜST SEVİYEYE ÇIKTI"

Sağlam, Manchester City'ye transfer olan Enes Ünal'ın durumuyla ilgili ilginç cümleler de kurarken, "Enes Ünal'ı kadrosuna katan Manchester City için oyuncuyu hemen oynatma gibi bir durumu yok. Kiraya veriyor ve performansı yeterli olursa kadrosuna alıp oynatıyor. Maddi anlamda gücü olan bu takımlar için oyuncuya verilen meblağlar sıkıntı oluşturmuyor. Enes 16-17 yaşında çok üst seviyeye çıktı. Tabii daha gelişimini tamamlamamış olan Enes beklentilerin altında biraz sıkıntılı süreç yaşadı. Kendisini tam anlamıyla geliştirebilirse çok güzel yerlerde olacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Arjantin'in çok önemli bir forveti ile görüşüyoruz' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER