Başbakan: Tutuklanacaklar
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mart 12 2016
Başbakan Ahmet Davutoğlu, sağlık çalışanlarına hakaret edenlerin tutuklanabilmesi için yasa hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Van İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde bir otelde düzenlenen ve 81 ilin sağlık müdürlerinin yer aldığı 14 Mart Tıp Bayramı programına, Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı. Davutoğlu burada yaptığı açıklamada yeni bir yasal düzenlemenin sinyalini verdi. Sağlık çalışanlarına hakaret ve tehdit konusunda yeni bir çalışmanın içinde olduklarını anlatan Davutoğlu, "Sağlık çalışanlarımızı korumak amacıyla TCK'da yapılacak düzenleme ile sağlık çalışanlarına tehdit ve hakaret suçlarında var olan tutuklama yasağını kaldırıyoruz. Hizmet eden şifa dağıtmaya çalışan sağlık çalışanlarına tehdit ve hakaret edenler de tutuklama cezası alacaklar. Bunu yaptıktan sonra serbest bir şekilde başlarını alıp çekip gidemeyecekler." ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”3.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı4.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var5.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası g...

AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ı...

İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu tes...

Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve ...

Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süle...


