"Şahsiyetleri çürük, dilleri güdük, siyasetleri ise düdük"

Siyasette 'Fosforlu Meral' polemiği yaşanıyor. İyi Parti lideri Meral Akşaner'in "Bugün olmazsa mahşerde hep birlikte Allah'ın huzurunda hesaplaşacağız sizinle" sözlerine tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir" ifadelerini kullandı.

SHABER3.COM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medyada kendisi için yapılan 'Fosforlu Meral' benzetmelerine grup toplantısında tepki göstererek  "Bugün olmazsa mahşerde hep birlikte Allah'ın huzurunda hesaplaşacağız sizinle" ifadelerini kullandı. Bahçeli ise Akşener'i sosyal medya hesabından hedef alarak "Bugün İP'in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

* Bugün İP'in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir. Pervasızlığından ve pişkinliğinden biz hicap duyduk, ama o duymadı. Çirkin üslubundan biz utandık, o utanmadı, gocunmadı.

* Türk siyasetinin denge ve istikrara kavuşması, aynı zamanda ahlaki ve milli duyarlılıklar taşıması Türkiye'nin stratejik gücüne güç katacaktır. Siyaset nezaket ister, zarafet bekler, saygı ve sevginin kökleşmesini hedefler. İradesi olmayanların ikmal kaynağı ise iftiradır.

* Büyük İslam filozofu İbni Rüşd demiş ki: “Dünyanın yarısı söyleyecek bir şeyi olup da söyleyemeyen, öteki yarısı da söyleyecek bir şeyi olmadan konuşan insanlardan oluşur.” Ne dediğini bilmeyenin söyleyecek bir sözü yoktur. Bu tiplerde değer ve dirayet de yoktur.

* Siyasi geçmişi kıvrım kıvrım akan bir nehir gibi olanların, zigzaglı ve ziyan içinde bir hayatın içinden gelenlerin yalan ve dedikodu tek sığınaklarıdır. Çünkü şahsiyetleri çürük, dilleri güdük, siyasetleri ise düdük gibidir. Önüne gelen öttürür, ardına düşen savrulur.
<< Önceki Haber "Şahsiyetleri çürük, dilleri güdük, siyasetleri ise... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER