Sahte rakı atölyesinde yüzlerce şişe ve anason ile düzenek ele geçirildi


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polis, sahte rakı imal edilen bir depoyu bastı. Baskında yüzlerce boş içki şişesi ile rakı yapımında kullanılan anason ele geçirildi. Rakıların yapım aşamasından sonra satış için İstanbul'a götürülerek bazı eğlence mekanlarına satıldığı iddia edilirken, olayla ilgili bir kişi göz altına alındı.

Olay, ilçeye bağlı Ören mevkiinde boru profil fabrikasının deposunda meydana geldi. Polis, ilçede sahte rakı yapıldığı konusunda gelen istihbarat bilgileri sonrasında yaptığı araştırmada sahte rakı imal edilen depoya baskın düzenledi. Depoda sahte rakı imalatında kullanılan düzeneklerle birlikte damıtılmış rakı, yüzlerce boş içki şişesi, çuvallar dolusu anason ve rakı yapımında kullanılan bir çok malzeme ele geçirdi.

"RAKIYI PATRONUM İÇİYOR"

Depoda imal edilen satış için İstanbul'a götürülerek bazı eğlence mekanlarına satıldığı iddia edilirken, olayla ilgili göz altına alınan E.T. ise depoda imal edilen rakıyı patronunun içtiğini iddia etti. Sahte rakı baskınında ele geçirilen malzemelere el koyan polis, malzemeleri ilçe emniyet müdürlüğüne götürdü. Konuyla ilgili göz altına alınan E.T. emniyet müdürlüğüne götürüldü. Fabrika sahibi H.Ö.'nün arandığı bildirildi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sahte rakı atölyesinde yüzlerce şişe ve anason ile... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER