Sakarya Barosu Başkanı: 86 can gitmiş nasıl güvenlik zafiyeti yok


Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan, Ankara'nın göbeğinde meydana gelen patlamada 86 kişinin hayatını kaybetmesine rağmen İçişleri Bakanı Selam Altınok'un 'güvenlik zafiyeti yok' açıklamasına tepki gösterdi.

Kazan, yaptığı açıklamada Türkiye'nin başkentinde bombalarla 86 kişinin hayatını kaybederken istihbarat örgütünün içinde bulunduğu zaafı eleştirdi. İçişleri Bakanı'nın da güvenlik zafiyetinin olmadığını açıkladığını vurgulayan Kazan, "Ama hiçbir güvenlik zafiyeti olmadığı için istifa etmesi gereken de hiç kimse yok. Ne diyelim. 86 kişi hayatını kaybetmiş. Bakan 'Güvenlik zafiyeti yok' diyor. 'Çok şükür ki yokmuş.' Olmasaydı kaç kişi hayatını kaybederdi?" diye konuştu.

Terör kanserinin hedefinin hukuk olduğunu kaydeden Kazan, "Ülkeyi iyice rayından çıkarmayı hedefleyen, bu karanlık tehlikeyi bu ülkeyi yönetenler çok iyi görmeli ve en büyük dikkati göstermelidir. Yarınımızdan emin olacağımız huzur içinde bir ülke istiyoruz artık. Ülke olarak bu kadar acıyı haketmiyoruz. Yeter artık desek ve keşke bu kabus bitse." temennisinde bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Sakarya Barosu Başkanı: 86 can gitmiş nasıl güvenlik... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER