Sakaryalı Judocular 1. Lig'deki ilk sınavına Konya'da çıkıyor

Sakaryalı Judocular 1. Lig'deki ilk sınavına Konya'da çıkıyor

Sakarya Akdemirspor Kulübü Judo Takımı yine büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Judo 1. Lig'ine yükseldi. İlk sınavları 26-27 Aralık Tarihleri arasında Konya'da verecekler.

Sakarya'nın Judodaki söz sahibi kulüp olarak dikkatleri üzerine çeken Sakarya Akdemirspor Kulübü Judo Takımı, yine bir ilki gerçekleştirip Judo Federasyonu Judo 1. Lig'ine yükseldi. Konya'ya bugün hareket edecek olan Sakarya Judo Kafilesi, Cumartesi, Pazar günü minderde derece arayacak.

Kulüp Başkanı Bayram Akdemir önderliğinde Antrenör Mehmet Şen'in çalışmaları neticesinde önemli başarılar elde eden Akdemirspor Kulübü, bu kez de Sakarya'yı 1. Lig'de temsil edecek.

Judo il temsilciliğini de yapan Bayram Akdemir, Sakarya Judo tarihininde yer edinmek ve başarılar elde etmek için büyük gayret sarfediyor.

Bu arada Judo 1. Lig ilk tur maçları için sahneye çıkacak olan Sakarya Akdemirspor hazırlıklarını aralıksız sürüdüryor. Konya'da bugün başlayacak ve yarın sona erecek 1. Lig ilk tur karşılaşmalarında sahne alacak ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için tüm hünerlerini sergileyecek olan sporcular ilk turda başarı yakalamanın da sözünü verdi.

Antrenör Mehmet Şen'in öğrencileri şimdiden gözünü Süper Lig'e çevirirken, 1. Lig'de de favori olarak gösteriliyor.

Öte yandan Arifiye Halk Eğitim bünyesinde çok sayıda judocu da gelecekte büyük başarılar elde etmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Arifiye Halk Eğitim Judo Takımı öğrencilerinden 3 sporcu Anadolu Yıldızlar Ligi Sakarya seçmelerinde başarılı olurken, Anadolu Yıldızlar Ligi'ne gitmeye hak kazandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sakaryalı Judocular 1. Lig'deki ilk sınavına Konya'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER