Saldırıya uğrayan Emre, bacanağının mağaza açılışına katılamadı


Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Kayseri Erciyesspor maçında kaybedilen 2 puanın moral bozukluğunun yaşandığı Fenerbahçe'de kaptan Emre Belezoğlu'na yönelik saldırı moralleri daha da bozdu. Bursa'daki bacanağı işadamı Mustafa Erkan Çetinkaya'nın mobilya mağazası açılışına gelmek için özel aracıyla Eskihisar'dan Topçular feribotuna binen Belezoğlu, saldırı sebebiyle açılışa katılamadı.

Emre Belezoğlu eski futbolcu Orhan Ak ile birlikte bacanağı Mustafa Erkan Çetinkaya'nın Bursa'daki mobilya mağazasının açılışına katılmak için öğle saatlerinde özel aracıyla Eskihisar-Topçular feribotuna bindi. Aynı feribotla Akhisarspor-Beşiktaş maçına giden Beşiktaşlı taraftarlar ile Emre arasında önce sözlü sataşma meydana geldi. İddiaya göre daha sonra taraflar birbirinin üzerine yürüdü.

Silahların da çekildiği iddia edilen olayda Emre Belezoğlu'nun aracında hasar meydana gelirken, milli futbolcunun şikayeti üzerine olayın tarafları Eskihisar Jandarma Karakolu'na gitti.

SALDIRI OLUNCABACANAĞININ AÇILIŞINA KATILAMADI

Emre Belezoğlu, Olay sebebiyle saat 14.00'de Bursa'daki mobilya mağazasının açılışına gelemedi. Kılıç kalkan ekibinin gösterisi ve yapılan duanın ardından mağaza davetlilerin katılımıyla hizmete açıldı. Saldırıyı doğrulayan Emre'nin bacanağı Mustafa Erkan Çetinkaya, şunları kaydetti: "Maalesef günümüzde futbolun özel hayata çok fazla aksettirildiğini duymak bizi fazlasıyla üzdü. Emre kardeşimiz de böyle bir olaya maruz kalmış. Çok fazla büyütecek bir mesele değil. Sadece Akhisarspor maçına giden Beşiktaş taraftarlarının Emre Belezoğlu'na sözlü sataşması sonucu oluşan bir tartışma. O nedenle Emre açılışa katılamayacak. Kendi benim de bacanağım olur. Kendisi katılmayı çok istedi ama maalesef gelemedi. Kendisiyle görüştüm, söylediği Akhisar maçına giden Beşiktaş taraftarlarının 15-20 kişilik bir grubun sözlü sataşmasından çıkmış. Topçular Eskihisar arasında çalışan feribotta olay olmuş." CİHAN
<< Önceki Haber Saldırıya uğrayan Emre, bacanağının mağaza açılışına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER