Salgın toplantısında CHP'yi ve basını es geçmedi: Faşist zihniyetliler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Meydanı, sırf bize zarar vermek için ülkesine zarar vermeyi göze alabilecek kadar muvazenesini kaybetmiş bu faşist zihniyete bırakmayacağız. CHP'nin başını çektiği gazete ve televizyonlardan sosyal medyaya kadar da azımsanamayacak bir alıcısı olan bu kesimin hamlelerini boşa çıkarmak görevimizdir." dedi.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında video-konferans ile yapılan toplantıda konuşan Erdoğan Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yakın medya kuruluşlarını hedef tahtasına koydu.

DARBE TARTIŞMASINI AKP BAŞLATTI, FÂİLİ CHP OLDU!

"Böyle bir dönemde dahi darbe çığırtkanlığından sağlıktaki ve diplomasideki başarılarımızı gölgelemeye çalışmaya kadar her yola başvuran karanlık bir zihniyetle karşı karşıyayız." diyen Erdoğan, "Maalesef muhalefetin sinsi ayak oyunlarıyla da uğraşmak zorunda kalıyoruz. Meydanı, sırf bize zarar vermek için ülkesine zarar vermeyi göze alabilecek kadar muvazenesini kaybetmiş bu faşist zihniyete bırakmayacağız." dedi. 

Erdoğan, "CHP'nin başını çektiği, gazete ve televizyonlardan sosyal medyaya kadar da azımsanamayacak bir alıcısı olan bu kesimin hamlelerini boşa çıkarmak Cumhur İttifakı olarak bizim görevimizdir." diyerek CHP'ye yakın Halk TV, Tele 1 ve KRT gibi televizyonlara operasyon imasında bulundu.

<< Önceki Haber Salgın toplantısında CHP'yi ve basını es geçmedi:... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER