Samanyolu Haber Televizyonu'ndan HD sürprizi

Samanyolu Haber Televizyonu bugün itibarıyla HD (High Definition) yayın formatıyla seyircisiyle buluşuyor.

Samanyolu Haber Televizyonu'ndan HD sürprizi

Türkçe karşılığı ile yüksek tanım, yüksek netlik olan bu yayın formatı seyirciye daha kaliteli bir etkileşim sunuyor.

Teknolojide yaşanan hızlı değişimin en çok hissedildiği adreslerin başında yayın kuruluşlarının bulunması hem dünyada hem ülkemizde birçok televizyon kanalının bu formata geçmesini sağlıyor.

Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar, konuyla ilgili “Seyircisine her zaman doğruyu en hızlı ulaştıran ve güvenilir haber kaynağı olan Samanyolu Yayın Grubu teknolojinin son imkânlarını kullanıyor. Böylece hem doğru bir içerik hem de kaliteli ve estetik görüntü seyircimizle buluşuyor. Haberlerimizin ve ekranımızın kalitesi hep yüksek çözünürlükte olacak.” dedi.

HD yayınla birlikte yıllardır olduğu gibi standartlarını yine yükselterek yollarına devam edeceklerini vurgulayan Yıkar, ayrıca “Yakında, Samanyolu Haber ekranlarında seyircilerimize bazı sürprizlerimiz olacak. Ekiplerimiz, rakiplerimizi imrendirecek daha kaliteli bir ekran için heyecan dolu bir çalışmayı da bitirmek üzere.” açıklamasını yaptı.

Samanyolu Haber Uydu: Türksat 3 A, Frekans: 11096 Mhz, Pol: Vertical (Dikey), SR: 30000, Fec: 5 / 6 frekansından ve dijital platformlarından HD olarak izlenebilecek.
<< Önceki Haber Samanyolu Haber Televizyonu'ndan HD sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER