Samet Aybaba Niğde'de forma imzaladı

Samet Aybaba Niğde'de forma imzaladı

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Samet Aybaba, MHP Niğde milletvekili adayları Vedat Bayram, Hakan Er, Murat Işıklı, Niğde MHP İl Başkanı Ali Güngör ve öğrencilerle 5 Şubat Niğde Stadyumu'nda buluştu. Buluşmada Aybaba, genç sporcularla imzalı forma verdi.

MHP milletvekili adayı Vedat Bayram'ın davetlisi olarak Niğde'ye gelen Aybaba, yapılan ikili görüşmede sporla ilgili gelecek vadeden projelerden bahsetti.
MHP milletvekili adayı Bayram, Marmara Üniversitesi ile yürütülen spor park projesi ve sporculuğu kalkındırma projelerini anlattı. Bayram, "Türk sporuna bir şeyler kazandırmış Samet Aybaba gibi önemli spor adamları yetiştireceğiz." dedi.

Aybaba ise yaptığı açıklamada, "Bayram benim çok sevdiğim dostum. İstanbul'da ben Beşiktaş'ta oynarken o da sporla ilgili çok önemli işler yapıyordu. Gönül bağımız ve dostluğumuz var. Kendisi MHP Niğde milletvekili adayı oldu. Burada sporla ilgili çok önemli işler yapacağına inanıyorum. Bu anlamda kendisine hem ziyaret hem de destek olmaya geldim." şeklinde konuştu.

Daha sonra Aybaba, MHP seçim bürosuna gelen Niğde Üniversitesi BESYO öğrencilerine imzalı formalar verdi. Aybaba, milletvekili adayları ile birlikte Niğde Üniversitesi BESYO'yu ziyaret etti. CİHAN
<< Önceki Haber Samet Aybaba Niğde'de forma imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER