Şampiyon F1 pilotu Hamilton'dan NBA yıldızı Kobe Bryant'a övgü

Şampiyon F1 pilotu Hamilton'dan NBA yıldızı Kobe Bryant'a övgü

Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton, Londra'ya bağlı Toronto Raptors'ın, Kobe Bryant'lı Los Angeles Lakers'ı 102-93 yendiği maçı saha kenarından izledi. Hamilton NBA efsanesi Bryant'a hayranlığını dile getirdi.

Yakın zamanda şampiyonluk tacını alan Lewis Hamilton, Toronto Raptors-Los Angeles Lakers maçını saha kenarından izledi. 17. kez NBA All-Star olan Bryant, 20.163 kişilik rekor bir kalabalığın önünde 21 sayı yaptı. F1 şampiyonu Hamilton, Kanada'da son profesyonel maçı olduğu düşünülen Bryant hakkında, "Kariyerinde başardığı şeyler kesinlikle olağanüstü. Ben Londralıyım fakat NBA'in de büyük bir hayranıyım, bu yüzden çok uzun süredir izliyorum. Başarılı kariyerini ve son yılını izlemek gerçekten bir ayrıcalık." yorumunu yaptı.

5 kez NBA şampiyonu olan Bryant, sahayı terk ederken ayakta alkışlandı. Sonrasında yaptığı konuşmada, "Vay canına! Vay canına! Bu gerçekten harika hissettirdi. Bankta oturuyordum ve 'Kobe'yi istiyoruz!' diye tezahürat etmeye başladılar! Şöyle hissettim; bana 5 dakika verin." ifadelerini kullandı.

Raptors'ın şutörü DeMar DeRozan da Lakers süperstarı ayrılırken ona duyduğu hayranlığı ise "Onun maçtan yürüyüp çıkmasını izlemek birçok duygu yaşattı, özellikle benim için idol haline gelmiş, izleyerek büyüdüğüm birini. Onunla karşı karşıya mücadele etme fırsatına sahip olduğum için onur duydum." sözleriyle ifade etti.

Hamilton, Kanada Grand Prix'inin Formula 1 için olan önemi üzerine de yorum yaparken, "Bu Formula 1 için büyük bir pazar. Her ülkede yalnızca bir yarış yapılması ne yazık. Montreal çok heyecan dolu ve takvimdeki en iyi yarışlardan biriydi ve birkaç yıldır en iyi yarışlar burada oluyor. Bu yüzden umuyorum ki bu bozulmadan devam eder. Bu Formula 1 için çok önemli çünkü bir sürü iyi Kanadalı hayran var." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Şampiyon F1 pilotu Hamilton'dan NBA yıldızı Kobe Bryant'a... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER