Şampiyon öğrencilerden Akgül'e ziyaret


Mamak Mutlu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu İlköğretim Okulu'nun şampiyon öğrencileri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Selçuklu İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Selim Alpaslan ve Beden Eğitimi öğretmenleri ile birlikte sporda birçok başarıya imza atan şampiyon öğrenciler Akgül'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Mamak'ta bulunan okullara hem eğitim hem de spor alanında her türlü desteği verdiklerini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldık. Her şey de olduğu gibi sporda da başarının temelinde iyi bir eğitim yatıyor. Selçuklu İlköğretim Okulu'nun değerli hocaları ve azimli öğrencileri bir çok branşta büyük başarılara imza atıyor. Mamak Belediyesi olarak bizlerde eğitime verdiğimiz desteğe devam edeceğiz" dedi.

BÖLGESEL VE ULUSLAR ARASI BAŞARILARA İMZA ATIYORLAR

Spora ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Akgül'e teşekkür eden Okul Müdürü Mehmet Selim Alpaslan öğrencilerin başarıları hakkında Akgül'e bilgi verdi. Selçuklu İlköğretim Okulu öğrencileri atletizm, hentbol, kick boks, tekvando ve resim alanında Ankara, Türkiye ve Avrupa'da ülkemizi başarıyla temsil ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Şampiyon öğrencilerden Akgül'e ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER