Samsun'da açıköğretim dersleri başlıyor


Anadolu Üniversitesi'nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri cumartesi günü başlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Samsun Büro Yöneticisi Öğretim Görevlisi Doktor Halil Türköz, "Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri kapsamında yürütülen yüz yüze dersler 2015 – 2016 Öğretim Yılı Güz Dönemi 7 Kasım 2015 Cumartesi günü Samsun'da başlayacaktır." dedi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri kapsamında, öğrenciler hiçbir ücret ödemeden öğrenci kimliklerini göstererek derslere katılabileceğini kaydeden Türkoz, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin de kimlikleri henüz basılmadığı için kayıtta kendilerine verilen geçici kimlikleri kullanarak derslere katılabileceğini ifade etti.

Öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmadığını hatırlatan Türköz, sözlerini şöyle tamamladı: "Samsun'da bazı derslere yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri her cumartesi günü 19 Mayıs Üniversitesi Samsun MYO, Atakum ilçesi Güzel Sanatlar Kampüsünde yapılacaktır. Dersler, resmi tatil günleri, 31 Aralık, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs tarihlerinde ve açıköğretim sınavlarının yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır. Bu kapsamda yüz yüze öğretimi yapılacak derslerle ilgili öğrencilerimiz ayrıntılı ders programlarını, derslerin yapılacağı binalarda, açıköğretim bürolarında ve 'https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/ogrenme-ortamlari' internet sayfasından öğrenebilirler."




CİHAN
<< Önceki Haber Samsun'da açıköğretim dersleri başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER