Samsun'da açıköğretim dersleri başlıyor


SAMSUN (CİHAN)- Anadolu Üniversitesi'nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan eğitim Sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri'nin Bahar Dönemi yurt genelinde olduğu gibi Samsun'da da cumartesi günü başlıyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Samsun Büro Yöneticisi Öğretim Görevlisi Doktor Halil Türköz, "Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri Bahar Dönemi'nin tüm yurtta 7 Mart 2015 tarihinde başlayacağı gibi Samsun'da da aynı tarihte başlayacaktır" dedi.

Gerçekleştirilecek Akademik Danışmanlık Dersleri'ne, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmadığını vurgulayan Türköz, "Samsun'da bazı derslere yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri OMÜ Samsun MYO Atakum Güzel Sanatlar Kampusü'nde olacak. 23 Nisan, 1 Mayıs ve 19 Mayıs tatil günleri ve sınav günlerinde yapılmayacak olan Akademik Danışmanlık Dersleri'nin 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nin 22 Mayıs 2015 Cuma günü sona erecek." açıklamalarında bulundu.

Bu kapsamda yüz yüze öğretimi yapılacak 14 dersle ise şöyle olacak; İktisada Giriş II, Matematik II, Genel Muhasebe II, İngizlice II, Makro İktisat, İstatistik II, Finansal Yönetim II, Maliye Yönetimi,İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Osmanlı Türkçesine Giriş II, Eski Türk Edebiyatına Giriş-Söz Sanatları, Arapça II, Arapça IV. CİHAN
<< Önceki Haber Samsun'da açıköğretim dersleri başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER