Samsun'da pompalı tüfekli şahıs tedirginliği


Samsun'un İlkadım ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi ya da kişiler, 3 gün içerisinde sahur vaktinde 4 evi pompalı tüfekle yaylım ateşine tuttu. Mahalle sakinleri ölüm korkusu yaşarken, evleri kurşunlanan bazı vatandaşlar, ilçeyi ter ketmeye başladı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde 3 gün içerisinde 4 ev kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Sahur vaktinde gerçekleşen saldırılarda evler yaylım ateşine tutuldu. Saldırılarda herhangi bir yaralı ya da can kaybı meydana gelmezken, mahalle sakinleri tedirginlik yaşadı. Evleri saldırıya uğrayan bazı vatandaşlar, ilçeyi ter ketmeye başladı.

Cedit Mahallesi sakinlerinden Cabbar Kurtulmaz, 3 gün içerisinde sahur vaktinde 4 evin pompalı tüfekli saldırıya uğradığını söyledi. Mahalle sakinlerinin ölüm korkusu yaşandığını söyleyen Kurtulmaz, "Silahlı saldırgan maske takarak binalara pompalı tüfekle rastgele ateş ediyor. 3 gün içerisinde gerçekleşen saldırılarda Allah'tan ölen ya da yaralanan olmadı. Samsun Valisi İbrahim Şahin'den, savcılarımızdan ve emniyet kuvvetlerimizden bu şahsın yakalanmasını istiyoruz. Mahallemizi vatandaşlar ter ketmeye başladı." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Samsun'da pompalı tüfekli şahıs tedirginliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER