Samsun TSO'nun düzenlediği kandil programı yogun ilgi gördü


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)'nun her yıl geleneksel hale getirdiği Berat Kandili programı her yıl olduğu gibi bu yıl da yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Amel defterinin yazıldığı, günahların af olunduğu Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili nedeniyle Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Gürbüz Cami'de düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceyi idrak etmek isteyen 7'den 77'ye yüzlerce vatandaş camiye akın etti.

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Kemal Şahin ve Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Beytekin, meclis üyeleri ve oda personelinin de hazır bulunduğu program, akşam namazına müteakip başladı. Gecenin önemi anlatan konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Maneviyat duygusunun en üst düzeyde yaşandığı gece, yapılan duanın ardından kılınan yatsı namazından sonra sona erdi. Berat Kandili sonrası ise vatandaşlara kandil simidi ve meyve suyu ikram edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Samsun TSO'nun düzenlediği kandil programı yogun ilgi gördü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER