Sana Ankara'yı dar ederiz!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) sözcüleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde koltuğu kaptırdıkları büyükşehir belediye başkanlarını alenen tehdit ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, "Seni pejmürde ederiz." diye tehdit etmişti. Şimdi de AKP Genel Sekteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit etti.

SHABER3.COM

Ankara Mamak'ta Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)  Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit etti. 

AKP GENEL SEKRETERİ: ANKARA'YI SANA DAR EDERİZ

İşçilerin belediyeden çıkarıldığı yönünde duyumlar aldıklarını söyleyen Şahin, Mansur Yavaş'ı şu sözlerle tehdit etti: "Sana Ankara'yı dar ederiz." 

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı.

"Buradan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na sesleniyorum." diyen Şahin, "Sakın işçi kardeşlerimizin ekmeği ile oynama. Eğer işçi ve emekçi kardeşlerimizin ekmeği ile oynarsan karşında bizi ve parti teşkilatlarımızı bulursun. Asla böyle bir şeye teşebbüs etme." dedi.

İL BAŞKANI ÖZCAN: FIRSAT VERMEYECEĞİZ

AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise makam sevdası uğruna partiyi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.


<< Önceki Haber Sana Ankara'yı dar ederiz! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER