Şanlıurfa'da 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi


Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin yaptığı operasyon ve yol kontrollerinde 100 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler sigara kaçakçılarına yönelik operasyon yaptı. Akçakale İlçesi Öncül Mahallesi'nde ikamet eden, S.B., A.B., ile İ.U. isimli şahısların evlerinde, kaçak sigara bulundurdukları ve piyasaya sürdükleri istihbaratı üzerine belirtilen yerlere operasyon yapan jandarma 83 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. 250 bin lira değerindeki sigaralara el koyan jandarma S.B., A. B., İ.U isimli 3 kişiyi gözaltına aldı. Aynı bölgede yapılan yol kontrolünde ise durdurulan kamyonette yapılan aramada piyasa değeri 51 bin lira olan 17 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

Ceylanpınar-Akçakale karayolunda yapılan aramada ise piyasa değeri 3 bin 600 lira olan bin 220 paket kaçak sigara ele geçirildi. M. E isimli şahıs gözaltına alındı.
Her iki ilçede yapılan arama sonucunda toplam yaklaşık piyasa değeri, 305 bin 460 lira olan 101 bin 320 paket menşei belirsiz kaçak sigara ele geçirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şanlıurfa'da 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER