Şanlıurfa'da bayrağını alan şehitler için yürüdü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 8 2015
Paylaş
X Post
Şanlıurfa'da, sosyal medyada örgütlenen grup, Dağlıca ve Iğdır'da düzenlenen terör saldırılarını yürüyüşle protesto etti.

Dağlıca ve Iğdır’da 30 asker ve polisin şehit edilmesinin ardından Şanlıurfa’da; 200 kişilik kalabalık kentin en işlek noktalarından Atatürk Bulvarı'nda yürüyüş yaptı. Ellerinde bayraklar ile yürüyen ve sık sık PKK aleyhine slogan atan kalabalığa, vatandaşlar da alkışlarıyla destek oldu. Kalabalığın yürüyüşü sırasında polisler de bölgede zırhlı araçlarla önlem aldı.
AKŞAM DA YÜRÜYÜŞ YAPILDI
Şanlıurfa'da, sosyal medya üzerinden örgütlenen yüzlerce kişilik kalabalık, akşam saatlerinde yeniden terörü protesto etti. Ellerinde bayraklarla Haşimiye Meydanı'nda toplanan kalabalık, şehitler için İstiklal Marşı okudu ve PKK aleyhine slogan atarak kent merkezine yürüdü. Vatandaşların ve yoldaki sürücülerin de destek verdiği kalabalığın, geçiş güzergahında bulunan HDP il binasına yönelmemesi için polis ekipleri de yoğun önlem aldı. Sloganlar eşliğinde bir saat yürüyen kalabalık, Abide Meydanı'nda İstiklal Marşı okuyarak dağıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Fahrettin Altun'dan haber var!2.Pakistan’da camiye bombalı saldırısı: Ölü sayısı artıyor3.Dilan Yeşilgöz: Hollanda Savunma Bakanı oluyorum4.AB açıkladı: Yeşil pasaporta vize mi geliyor?5.Dünya devi dolar tahminini güncelledi işte net rakam!
6.TMSF Nagehan Alçı'nın sarfettiği sözler nedeniyle Habertürk'teki işine son verdi7.Dilek İmamoğlu’nun kardeşi tutuklandı8.ABD ve İran aynı masada olmasa da buluştu ilk açıklama Arakçi'den: ”ABD ile iyi bir başlangıç yaptık”9.Memnun görünüyor: ABD İran buluşması için Trump'tan açıklama geldi10.Kıskaca mı alınıyor? Ekrem İmamoğlu'nun korumasına sürpriz gözaltı! Dilek İmamoğlu'nu koruyordu!

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

HÜSEYİN ODABAŞI

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER












