Şanlıurfa'da bayrağını alan şehitler için yürüdü

Şanlıurfa'da, sosyal medyada örgütlenen grup, Dağlıca ve Iğdır'da düzenlenen terör saldırılarını yürüyüşle protesto etti.

Şanlıurfa'da bayrağını alan şehitler için yürüdü

Dağlıca ve Iğdır’da 30 asker ve polisin şehit edilmesinin ardından Şanlıurfa’da; 200 kişilik kalabalık kentin en işlek noktalarından Atatürk Bulvarı'nda yürüyüş yaptı. Ellerinde bayraklar ile yürüyen ve sık sık PKK aleyhine slogan atan kalabalığa, vatandaşlar da alkışlarıyla destek oldu. Kalabalığın yürüyüşü sırasında polisler de bölgede zırhlı araçlarla önlem aldı.

AKŞAM DA YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Şanlıurfa'da, sosyal medya üzerinden örgütlenen yüzlerce kişilik kalabalık, akşam saatlerinde yeniden terörü protesto etti. Ellerinde bayraklarla Haşimiye Meydanı'nda toplanan kalabalık, şehitler için İstiklal Marşı okudu ve PKK aleyhine slogan atarak kent merkezine yürüdü. Vatandaşların ve yoldaki sürücülerin de destek verdiği kalabalığın, geçiş güzergahında bulunan HDP il binasına yönelmemesi için polis ekipleri de yoğun önlem aldı. Sloganlar eşliğinde bir saat yürüyen kalabalık, Abide Meydanı'nda İstiklal Marşı okuyarak dağıldı.

DHA
<< Önceki Haber Şanlıurfa'da bayrağını alan şehitler için yürüdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER