Saracoğlu'nda Nani rüzgarı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Nani, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda resmi sözleşmeyi imzaladı.

Saracoğlu'nda Nani rüzgarı!

Fenerbahçe Kulubü, Manchester United'ten transfer ettiği Luis Nani ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Yıldız oyuncu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zemininde oluşturulan platformda sarı lacivertli taraftarların önünde kendisini Fenerbahçeli yapan resmi sözleşmeye imza attı. İmza törenine Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimden kimse katılmazken, Nani'nin yanısıra Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Giuliano Terraneo hazır bulundu.

Yıldız futbolcu, 17 numaralı formayla imza törenine geldi. Nani, imza atmaya gelirken taraftarlar kendisine sevgi gösterisinde bulundu.




NANİ: SİZE HİÇBİR SÖZ VERMİYORUM, SAHADA MUTLU ETMEK İSTİYORUM

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Portekizli yıldız oyuncu Nani, "Buraya gelip bana güzel bir karşılama yaptığınız için teşekkür ediyorum. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum. Fenerbahçe oyuncusu olduğum için mutluyum ve gururluyum." dedi.

Taraftarların tezahüratlarına alkışlarla karşılık veren yıldız oyuncu, "Size hiçbir söz vermeyeceğim. Sizi sahada mutlu etmek istiyorum. Hep beraber mutlu olacağız." diye konuştu.

Nani, imzayı attıktan sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zeminine çıkarak futbol topu sektirdi, sektirdiği topları tribünlere gelen taraftarlara attı. Yıldız futbolcu, imza töreninin bitiminde taraftarlara Türkçe teşekkür etti.
<< Önceki Haber Saracoğlu'nda Nani rüzgarı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER