Bahçeli'nin neden 'seçim sistemi değişsin' açıklaması yaptığı belli oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerden sonra yine dikkat çeken bir çıkışla gündeme geldi.

SHABER3.COM


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerden sonra yine dikkat çeken bir çıkışla gündeme geldi.

"Büyükşehiri seçelim, ilçeleri o belirlesin" diyen MHP lideri, yeni bir tartışmayı da başlatmış oldu.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takasn, "Heybedeki büyük turbu faş ediyorum" diyerek bir yazı kaleme aldı. Takan'a göre, bu öneri Saray'ın isteği ile gerçekleşti.

Önerinin bir eyalet sistemi olduğunu söyleyen Takan, "Biz, Ülkücüler, Türk Milliyetçileri seni yakamızdan silkeledik attık. Büyük Türk milletinin seni ve benzerlerini de yakasından tamamıyla silip atacağı günler yakındır" ifadesini kullanıyor.

"Hakaretin lideri Doktor Devlet Bahçeli'nin o açıklamasının ardında kişisel olarak çektiği çok özel bir acı var; Mansur Yavaş acısı!..Hazmedemedi..." diyen Takan, "Seçim sonrası inzivaya çekilmiş gibi görünen Erdoğan cephesinde hummalı çalışmalar yapılıyor. Önceki gün kulağıma gelmişti, 'Saray da, İstanbul seçimlerinin yenilenmesine  Haziran ayı içinde tekrar yapılmasına yönelik çalışmalar var' diye.." notunu paylaşıyor.

Sağlam bir saray kaynağından haber aldığını öne süren Takan, sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Reis, danışmalarına, büyükşehir belediye başkanlarının önemli yetkilerini Cumhurbaşkanına devredilmesine yönelik bir kanun teklifi hazırlığı için talimat verdi...' Doktor Bahçeli'nin açıklaması ile neyin kamuoyu alt yapı çalışmasının yapıldığı da belli oldu. Bahçeli, bir görevi daha layıkıyla yerine getirmek üzere yola koyuldu!.."
<< Önceki Haber Bahçeli'nin neden 'seçim sistemi değişsin' açıklaması... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER