Sarı kırmızı formalı şampiyonların 2016 formsuzluğu


Geçtiğimiz yıl liglerinde şampiyon olan sarı kırmızı renkleri temsil eden Galatasaray, Kayserispor, Göztepe ve Alima Yeni Malatyaspor bu sezon hüsran yaşıyor.

2014 - 2015 sezonunda bulundukları liglerde şampiyon olan 4 sar kırmızılı takım bu sezon sergiledikleri performanslarla geçen yılı mumla arıyor.

Geçen yıl topladığı 77 puanla Süper Lig'de şampiyon olan ve 4 yıldızı takmaya hak kazanan Galatasaray bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Süper Lig'de geride kalan 26 haftada bir maç eksiği ile 5. sırada bulunan Galatasaray lider Beşiktaş'ın 25 puan gerisinde bulunuyor. Avrupa ve ligde havlu atan Cim Bom Türkiye Kupası'nda ise yarı finale yükseldi. Sarı kırmızılı ekip kupayı kazanarak kötü geçirdiği bu sezonda taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Bu sezon kötü bir performans sergileyen sarı kırmızı formalı bir diğer şampiyon takım ise Kayserispor. 2014 - 2015 sezonunda PTT 1. Lig'de topladığı 72 puanla şampiyon olan ekip bu sezon ki performansı ile tekrar PTT 1 Lig'e düşme korkusu yaşıyor. 26 maç sonunda 24 puan toplayan Kayserispor düşme hattında bulunan 3 takımın hemen üstünde yer aldı. Kendisini takip eden Mersin İdmanyurdu ve Sivasspor'un sadece 3 puan önünde bulunan sarı kırmızılı ekibin önümüzde ki haftalar nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merak konusu.

Yine geçen sene 2. Lig Beyaz Grup'ta 69 puan toplayan Göztepe ile Kırmızı Grup'ta 66 puan alan Alima Yeni Malatyaspor, şampiyonluk ipini göğüsleyerek PTT 1. Lig'e yükselme başarısı göstermişti. Bu sezon ise her iki takım da çıktıkları PTT 1. Lig'de az da olsa düşme endişesi yaşıyorlar. Ligde 10. sırada yer alan Göztepe'nin 34 puanı bulunurken 31 puanlı Alima Yeni Malatyaspor ise 13. sırada. CİHAN
<< Önceki Haber Sarı kırmızı formalı şampiyonların 2016 formsuzluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER