Sarıçam Belediyesi Başkanlık Turnuvası başlıyor

Sarıçam Belediyesi Başkanlık Turnuvası başlıyor

Sarıçam Belediyesi, ilçede bulunan 4 takımın katılacağı 'Başkanlık Kupası' adı altında futbol turnuvası düzenliyor. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçeyi spor cenneti haline getireceklerini bunun alt yapısı için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Baklalı, Kürkçüler, İncirlik ve Suluca Organize Sanayispor'un katılacağı dörtlü turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek. Turnuva Koordinatörü Şehmus Baysal önderliğinde yapılan kura çekimine Baklalıspor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçülerspor Kulübü Başkanı Metin Eker, Suluca Organize Sanayispor Başkanı Ertuğrul Aytekin ile İncirlikspor Kulübü Başkanı Cumali Irmak katıldı. Toplantı sonrasında kulüp başkanları turnuvanın geleneksel hale gelmesi gerektiğini ifade ederek Başkan Bilal Uludağ'a katkılarından dolayı teşekkür etti. Buruk Stadı'nda oynanacak maçların kura çekimi sonucunda ise Baklalıspor, Suluca Organize Sanayi ile Kürkçüler ise İncirlik ile eşleşti.

Buruk Stadı'nda 25 Aralık Cumartesi günü başlayacak turnuvaya 4 takımın katılacağını açıklayan Başkan Bilal Uludağ, gelecek yıllarda bu turnuvanın alanının genişletileceğinin müjdesini verdi. Başkan Uludağ "Belediye olarak spora da her zaman önem verdik. Yeni kurulmasına rağmen Sarıçam Belediye Spor Kulübümüz de birçok branşta mücadele edecek sporcuları yetiştiriyor. İlerleyen yıllarda milli takımlara sporcular vereceğiz. İlçemizde bulunan spor kulüplerimize maddi ve manevi yardımları yapıyoruz. Çok renkli bir turnuva olacak. Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Sarıçam Belediyesi Başkanlık Turnuvası başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER