Sarıçam Kent Konseyi Sağlık Sosyal İşler Meclisi kuruldu


Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın destekleriyle kurulan Kent Konseyinde Sağlık ve Sosyal İşler Meclisi oluşturuldu.

Başkanlığa seçilen Yeşim Akkaş ve oluşan yönetim Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı makamında ziyaret etti. Yeşim Akkaş, yeni kurulmalarına rağmen 2 proje üzerinde yoğunlaştıklarını belirterek, Başkan Bilal Uludağ'dan destek istedi. Yeşim Akkaş, her zaman Kent Konseyi ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarını belirterek, "Sarıçam'ın Adana'nın yıldızı olacağına inancımız tam. Sosyal faaliyetlerimizin yanı sıra eğitim amaçlı ve kadınlarımız için uygulamaya koyacağımız projelerimiz var. Eğitimle ilgili projemizde ana sınıfından başlayarak ilk, orta ve lise öğrencilerimize sağlık taraması yaptırmak istiyoruz. Ayrıca kadınlarımız içinde sağlıklı yaşamaları için çalışmalarımız olacak. Pilot bölge olarak da Kürkçüler'den başlayacağız." diye konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam'ın, Adana'nın gelişmeye açık tek bölgesi olduğuna dikkat çekerek, Kent Konseyi ile birlikte hareket edeceklerini, yeni kurulan Sağlık ve Sosyal İşler Meclisi'nin de hayırlı olması dileğinde bulundu. Bilal Uludağ, "Sarıçam, Adana'nın sosyokültürel alandaki lokomotifi durumunda olacaktır. Sizlerin başarılı çalışmalar yapacağından kuşkum yok. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum." temennisinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Sarıçam Kent Konseyi Sağlık Sosyal İşler Meclisi kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER