'Savcı, hakim, polislerin haline mi ağlayalım yoksa hukukun ölümüne mi?'


17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu yürütürken Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından önce açığa alınan, ardından meslekten ihraç edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yüzgeç, 17 Aralık'ın kilit ismi Reza Zarrap ve Babek Zencani ile ilgili Twitter hesabından ilginç paylaşımlarda bulundu.

Yüzgeç, Zarrab hakkındaki yolsuzluk dosyasına takipsizlik kararı verilip ardından ihracat ödülü verilmesini ironik bir dille eleştirdi. Yüzgeç, "Bu soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen hakim, savcı ve polislerin haline mi ağlayalım, yoksa hukukun ölümüne mi?" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Yüzgeç, Babek Zencani için İran'da 200 bin sayfalık iddianame hazırlandığını hatırlattı. Savcı Yüzgeç, şu ifadeleri kulandı: "Reza Zarrab'ın suç ortağı Babek Zencani hakkında İran'da 200 bin sayfalık iddianame hazırlanmış. Güzelim ülkemde de Reza Zarrab hakkındaki soruşturma dosyasına önce takipsizlik kararı verildi. Ardından ihracat ödülleri veriliyor. Bu soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen hakim,savcı ve polislerin haline mi ağlayalım, yoksa hukukun ölümüne mi?"


CİHAN
<< Önceki Haber 'Savcı, hakim, polislerin haline mi ağlayalım yoksa hukukun... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER