Seçim videosu sosyal medyada gündem oldu: 'Ağlamıyorum, gözüme umut kaçtı'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Mart 28 2023
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasını resmen başlattı. Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından "Sana Söz yine baharlar gelecek…" notuyla paylaştığı klip sosyal medyaya damga vurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kampanyasını Twitter hesabında paylaştığı video ile başlattı.
CHP lideri önceki gün saat 18.50'de resmi hesabından "Sana Söz yine baharlar gelecek…" notuyla bir video yayımladı.
Kılıçdaroğlu’nun Twitter’dan “#SanaSöz yine baharlar gelecek…” notuyla yayımladığı videoda fırtınalı bir gecenin ardından bahar sabahına uyanan bir kız çocuğu, annesinin “Sana söz yine baharlar gelecek, sana söz umut bitmeyecek” diye şarkı söylediğini duyuyor.
Çocuk, aynı zamanda videoda çalan şarkıyı da söyleyen annesini dinledikten sonra dışarı çıkıp çiçek topluyor.
"KARNI TOK, GÖNLÜ BOL, YAŞAMAYI SEVEN BİR TÜRKİYE"
Daha sonra çeşitli siyasi mesajlar içeren görüntüler ekrana gelirken Kılıçdaroğlu’nun sesi duyuluyor:
“Sana söz, birbirini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan, uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan, ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen, en güzel şarkılarını bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocuklarının gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.”
Kılıçdaroğlu ardından çiçek toplayan çocuğa “Sana söz yine baharlar gelecek diyor” ve ekrana Millet İttifakı liderleriyle el sıkıştığı görüntüler geliyor.
SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU
CHP liderinin seçim kampanyasının ilk klibi sosyal medyaya damga vurdu. #SanaSöz etiketi Twitter'da ilk sıraya yerleşti.
Pek çok sosyal medya kullanıcısı, klip sonrası hissettikler
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı2.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı3.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti4.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi5.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor
6.Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşkal'i benzediği için...7.50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak?8.İhraç edildikten sonra kemoterapi ilaçları ödenmeyen KHK’lı memur vefat etti9.Almanya'ya giren sığınmacı sayısında büyük düşüş! Tedbirlerin daha da artırılması tartışılıyor10.Trump'tan İran'a müdahale sinyali

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şü...

Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 ...


