Seçmeni böyle mi kandırıyorlar?

Sabah attıkları manşeti öğleden sonra İngilizce yalanlamak zorunda kaldılar..

Sosyal medyayı sallayan havuz haberi

(Video: Arşiv )

İsrail Türkiye anlaşması ile ilgili Sabah gazetesi "Gazze ablukasını Türkiye kaldırttı" manşeti ile çıkarken İsrail Başbakan'nı Netenyahu "Gazze ablukası devam edecek" dedi. Türkiye İsrail anlaşması ile ilgili yandaş basın Sabah Gazetesi bugün "Gazze ablukasını Türkiye kaldırttı" manşetiyle çıktı.

Gazete "İsrail, tazminat ve Gazze ablukasıyla ilgili Türkiye'nin tüm şartlarını kabul etti. Yardım gemilerimiz, büyük sevinç yaşanan Gazze'ye doğru yola çıkıyor" haber spotuyla büyük zafer elde edilmiş gibi olayı sunarken İsrail Başbakanı Netenyahu'nun açıklaması ise gazete ile tam zıt yönde oldu.

Netanyahu Türkiye ile yapılan anlaşmada açıkça "İsrail'in Gazze'ye deniz ablukası devam edecek" dedi. Netanyahu anlaşmanın, "Türkiye topraklarından İsrail'e yönelik terörist faaliyetlere izin vermeyeceğini" söyledi.  Sabah gazetesi ise böyle bir manşet ile çıktı.



Öte yandan grubun diğer gazetesi olan İngilizce yayınlanan Daily Sabah da Netenyahu'nun "İsrail'in Gazze'ye deniz ablukası devam edecek" sözünü haber yaptı.

Sabah: Gazze ablukasını Türkiye kaldırttı

DailySabah: Netanyahu: Gazze Ablukası kalkmayacak

İkisi de aynı gazete....




Sabah gazetesinin yanı sıra Star gazetesi de abluka kalktı haberi yaptı. Haberi gazetenin birinci sayfasından gören gazete "İsrail Tüm şartları kabul etti" dedi.



Aktifhaber
<< Önceki Haber Seçmeni böyle mi kandırıyorlar? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER