Sedat Peker: Kur'an yayını yapmamla Fethullah Gülen'in ne ilgisi var
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 11 2022
Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medyadan yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Peker, Doğu Perinçek'e ve savcılara cevap verdi.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medyadan yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Peker, Doğu Perinçek'e cevap verirken son dönemde gündemde olan Mehmet Ali Çelebi'yi de andı.
Peker, Perinçek için "Enerjimi harcamam için tasmanı tutanlar seni benim önüme sürüyorlar ya, tasmanı tutan efendilerine söyle; benim önemli işlerim var. Diyorsunuz ya, Sedat Peker’in anlattığı her şey doğru çıktı... 2023 seçimlerinin sonucunu bekleyin. Bu dediğim de çıkacak...” ifadelerini kullandı.
Sedat Peker'in, Deli Çavuş hesabından yaptığı paylaşımlar özetle şöyle:
"Ulan çakma Doğu, şimdi ben sana ne diyeyim? Hani fetullah gülen’e selam yolladığım görüntüleri yayınlayacaktın. Yayınlayamadığın için sana bahşettiğim tüm o kelamlar ( a.., i.., d.., k.. vb. ) sen yaşadığın sürece senin ünvanların olacak. Gazetenizde yayınladığınız 'Sedat Peker’den fettullah’a ince selam' bölümünü burda yazınca, insan içine de çıkamayacaksınız diyeceğim ancak sizde öyle bir onur, gurur, şeref olmadığı için etkilenmeyeceksiniz bile.
'BUNUN GÜLEN'LE NE İLGİSİ VAR?'
Savcılık bana Öztürkler internet sitesini kurma amacımın dini cemaatlere zarar vermek amacını taşıdığı suçlamasını yöneltince, bende cevap olarak 'Öztürkler internet sitesinin kuruluş amacı dünyadaki bütün Türklerin bir çatı altında buluşturularak, tanışmalarını sağlamaktır' dedim. 3 dilde yayın yapan tek internet sitesiydi. (Türkçe, Rusça, İngilizce).
Ayrıca sahibi olduğum Öztürkler internet sitesinde 24 saat sesli olarak Kur’an-ı Kerim yayını yapılıyordu. Öztürkler sitesinde dini cemaatlere ve mütedeyyin insanlara karşı yapılmış bir tane haber varsa savcılığın bu haberleri dosyaya koyması gerekir, dedim... Ulan çakma Doğu, bunun fettullah gülen’e ince selam çakmayla ne ilgisi va
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor2.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!3.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı4.Kapıyı çalma5.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK








