Sedat Peker'le ilgili yeni iddia

Sedat Peker konusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bir süredir paylaşımda bulunmayan Peker'in yeniden sosyal medyada aktif olmasının ardından farklı iddialar da gündeme gelmeye başladı.

SHABER3.COM

Bir süredir sosyal medyada aktif olmayan Sedat Peker'in son dönemdeki beğeni ve paylaşımları dikkat çekti. Bu hareketliliğin yeni videolarla sürüp sürmeyeceği merak edilirlen, gazeteci Timur Soykan tarafından Peker ile ilgili yeni bir iddianın ortaya tıldığı aktarıldı. Soykan, Peker'in bazı videoları önceden çekip hazırda tuttuğu ve "Peker'in elindeki en büyük kozlardan bir tanesi 'beni yakalasanız dahi bu videoları yayarım' demesi" ifadelerini kullandığı belirtildi. YENİ VİDEOLAR MI GELECEK?
cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) “sosyal medya kısıtlaması” getirdiği Sedat Peker, dün akşam saatlerinde kendisine yönelik bazı gönderileri beğenerek hesabında paylaştı.

Öte yandan, basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur'un "Tik tak, tik tak…" paylaşımı yapmasının ardından Peker'in yeniden video çekeceği yorumları yapıldı.

Gazeteci Timur Soykan, Halk TV yayınında değerlendirmelerde bulundu. Soykan, Sedat Peker'in yeniden konuşmaya başlayacağını iddia etti.

Soykan, "Sedat Peker, yeniden konuşmaya başlayacak. Peker, daha önce Erdoğan'la ilgili 'helalleşme' videosu çekeceğini söylemişti. Sedat Peker, Erdoğan'la ilgili 'helalleşme' videosunu çoktan çekmiştir. Çünkü yakalansa veya Türkiye'ye iadesi yapılsa dahi bu videolar birilerinin elinde duruyordur" diyen Soykan "Peker'in elindeki en büyük kozlardan bir tanesi 'beni yakalasanız dahi bu videoları yayarım' demesi" diye konuştu.
<< Önceki Haber Sedat Peker'le ilgili yeni iddia Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER