Şehit Ahmet Çelik'in cenazesi Burhaniye'ye getirildi.


Van'ın Erciş ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik'in cenazesi memleketi Balıkesir'in Burhaniye ilçesine getirildi.

Erciş ilçesinde bir evde PKK'lıların bulunduğu duyumu üzerine yapılan operasyonda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik şehit olurken, Binbaşı Murat Acar, Uzman Çavuş Fahri Aslan ve Başçavuş Hakan Özbek yaralandı. Yaralı askerler Erciş Devlet Hastanesine kaldırılırken, şehit olan Çelik için Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Van Valisi İbrahim Taşyapan ve askeri erkanın katıldığı törende şehit Çelik, okunan dualarla memleketi Balıkesir'in Burhaniye ilçesine gönderildi. Şehit Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik'in cenazesi akşam saatlerinde Kocaseyit Hava limanına özel bir uçakla getirirdi. Şehidin cenazesi askeri erkan tarafından teslim alındı.

Şehidin naaşı yarın Burhaniye ilçesinde Koca caminde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere akşam saatlerinde Burhaniye Devlet Hastanesi morguna konuldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Ahmet Çelik'in cenazesi Burhaniye'ye getirildi. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER