Şehit ateşi Erzurum'a düştü

Şehit ateşi Erzurum'a düştü

Şırnak'ta terörist saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Eren Yüca'nın(23) Erzurum'daki baba ocağına ateş düştü. Şehit polisin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı. Gözü yaşlı baba Şerafettin Yüca, "Gül gibi, fidan gibi gençlerimiz toprağa veriyoruz." dedi.

'BU DÜZEN BÖYLE GİTMEMELİ. BÖYLE OLMAMALI'

Şehit ateşi Erzurum'a düştü. Şırnak'ta terörist saldırıda şehit olan özel harekat şube müdürlüğünde görevli 4 yıllık polis memuru Eren Yüca, şehit oldu. Yüca'nın Erzurum merkez Yakutiye ilçesi Ali Paşa Mahallesi'ndeki baba evine akşam saatlerinde şehadet haberi verildi. 112 Acil Sağlık ekipleri de şehit evinin önünde hazır bekletildi. Anne Ayşe Yüca, sinir krizleri geçirdi. Baba Şerafettin Yüca, oğlunun şehadet haberini vakarla karşıladı.

Oğlu başta olmak üzere tüm şehitlerde üzüldüğünü dile getiren baba Yüca, "Vatanımız için şehit olanlara üzülmemek gerekiyor. Rabb'im her zaman onların kabir ve makamlarını cennet eylesin. Görev başında olanlara da kolaylık versin. Dış ve iç düşmanlarımızın hepsini Rabb'im ıslah eylesin. Bu düzen böyle gitmemeli. Böyle olmamalı. Nedir bu çektiğimiz; gül gibi fidan gibi gençlerimizi biz toprağa veriyoruz. Allah yattıkları yerde utandırmasın. Rabb'im hepimize kolaylık versin. Vatanımızı, devletimizi, milletimiz ve dinimizi her zaman dimdik tutsun. Ayaklar altına almasın. Rabb'im cümlemizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHİT EVİNİN ÇEVRESİNİ TEMİZLEDİ

Şehadet haberinin verilmesinin ardından şehit Yüca'nın baba evinin önünde Büyükşehir Belediyesi ekipleri çevre temizliği çalışması başlattı. Şehidin ailesi, evlerinin balkonuna dev Trük Bayrağı astı. Şehit polisin naaşının yarın Erzurum'a getirilerek, aynı gün şehir mezarlığındaki Polis Şehitliği'nde toprağa verilmesi bekleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit ateşi Erzurum'a düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER