Şehit Binbaşı'nın annesinden büyük tepki

Tunceli'de PKK'lılar ile girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Özel Harekat Timlerinin Tabur Komutanı Yavuz Sonat Güzel için Ankara'da tören düzenlendi. Şehit Binbaşı'nın annesi Emine Güzel, "Beni zindana atsın. Onun PKK'lı askerleri vurdu oğlumu" diye tepki gösterdi.

Şehit Binbaşı'nın annesinden büyük tepki

Tunceli'nin Çiçekli Köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, şehit olan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel (39) için Elazığ Havalimanı'nda resmi tören düzenlendi. Şehit binbaşının naaşı düzenlenen törenin ardından Ankara'ya gönderildi.


Şehit Binbaşını'nın annesinden büyük tepki | Samanyolu Haber

Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in annesi Emine Güzel tepki gösterdi. Güzel, "Onların askerleri vurdu oğlumu. Zindana atsınlar isterseniz beni. Zindana atsın isterseniz. Beni zindana atsın. Onun PKK'lı askerleri vurdu oğlumu. Ne yaptı benim oğlum onlara? Bir karıncayı incitmezdi. Kimse için kötü düşünmezdi. Onların PKK'lı askerleri silahlarla yıktırdılar onları, Onları beslediler, onlar vurdu oğlumu. Ne yaptı benim oğlum onlara? Zindana atsınlar isterlerse beni." diye tepki gösterdi.


<< Önceki Haber Şehit Binbaşı'nın annesinden büyük tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER