Şehit cenazesinde 39 CHP'li gözaltına alındı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 5 2019
Hükümete yakın Sabah gazetesinin iddiasına göre bugün Ankara'da Yüzbaşı Celaladdin Özdemir’in cenaze merasiminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için güvenlik tedbiri alan korumalar gözaltına alındı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’nin Halep şehrinde şehit olün Yüzbaşı Celaleddin Özdemir için düzenlenen cenaze merasimine katıldı.
CHP LİDERİ İKİ HAFTA ÖNCE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI
21 Nisan'da Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Köyü'nde şehit cenazesinde linç edilmekten son anda kurtulan Kılıçdaroğlu bugün Ankara’da düzenlenen cenaze merasimine katıldı.
Merasimde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de hazır bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit Deniz Yüzbaşı Celaleddin Özdemir’in eşine taziyede bulundu.
SABAH'IN İDDİASI: 35 BADYGUARD GÖZALTINA ALINDI
Hükümete yakın Sabah gazetesinin iddiasına göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu için güvenlik tedbiri alan korumalar Yüzbaşı Özdemir’in cenazesinde gözaltına alındı.
Sabah'ın haberinde şu iddialara yer verildi: "Cenaze namazına CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılmaya karar verdi. Namaz öncesinde Kılıçdaroğlu camiye gelmeden CHP'lilerle birlikte 35 badyguardın da avluya geldiği görüldü.
Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz yoğun güvenlik önlemleri arasında CHP'liler ile birlikte hareket eden ve şüpheli görülen 35 kişinin gözaltına alınması talimatı verdi.
Şüpheli görülen bu kişiler Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
35 kişinin Kemal Kılıçdaroğlu'na sözde korumalık yapac
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'4.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!5.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı
6.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?7.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!8.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!9.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı10.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER






