Baba ocaklarında tarifsiz acı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 18 2016
Diyarbakır-Lice karayolunda PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden jandarma erler; 24 yaşındaki Fatih Yeniay ile 21 yaşındaki Kadir Görgülü'nün Adana'da oturan aileleri acı haberlerle sarsıldı.

Ankara'daki saldırıda şehit olan asker şoförlerden 28 yaşındaki Ali Öztaş'ın ardından Diyarbakır'daki patlamada Mardin'in Midyat İlçesi nüfusuna kayıtla Fatih Yeniay ile Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Kadir Görgülü'nün şehit düştüğü haberleri Adana'yı yasa boğdu. Askeri yetkililer, Yeniay'ın merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi'ndeki babasının oturduğu Kadir Görgülü'nün merkez Seyhan İlçesi Anadolu Mahallesi'ndeki evine giderek acı haberi ailelerine verdi.
Bugün saat 08.00'da babası Mehmet Görgülü ile telefonla konuştuğu belirtilen Kadir Görgülü'nün terhisine 2 ay kaldığı bildirildi. Acı haberle yıkılan baba Mehmet Görgülü ile anne Mediha eve gelen yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.
ASKERLERİ GÖRÜNCE ÇIĞLIK ATTI
Fatih Yeniay'ın bir kardeşinin İstanbul'da asker olduğu belirtilirken ağabeyi Metin Yeniay evlerinin önüne gelen askeri heyeti görünce sinir krizi geçirdi. Yeniay, "Anneme babama haber vermeyin" diye bağırdı. Bu sırada 3 katlı binanın üçüncü katında oturan anne Fatma Yeniay da oğlunun sesini duyup balkona çıktığında askerleri görünce çığlık atıp ağlamaya başladı. Eve gelen yakınları ve askeri yetkililer tarafından teselli edilmeye çalışılan anne Fatma Yeniay baygınlık geçirdi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'2.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!3.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı4.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!5.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı
6.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş7.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








