Şehit olan 8 askerimizin kimlikleri belli oldu
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 19 2015
PKK'lı teröristlerin Siirt'te gerçekleştirdiği saldırı sonrasında 8 asker şehit oldu. Bu acı haber Türkiye'nin dört bir yanına hemen yayılırken aileler şehit haberleri ile birlikte adeta yıkıldı.

Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında, PKK’lı teröristler karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatıldı, patlamada 2'si üst rütbeli 6'sı er olmak üzere 8 asker şehit oldu.
ŞEHİDİN İSTANBUL'DAKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
Siirt'in Şirvan ilçesinde yola döşenen bombanın askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Er Ömer Erüstün'ün İstanbul'daki babaocağında yas var.

Erüstün'ün şehid olduğu haberini alan yakınları ve mahalle sakinleri şehidin evi önünde toplandı. Şehit ailesine evlatlarının şehit olduğu haberi akşam saatlerinde verildi. Güngören Sanayi Mahallesi Kitapçı Sokak'ta ikamet eden Erüstün ailesi için bina önünde ambulans hazır bekletildi. Şehidin evi ve sokağı Türk bayrakları ile donatıldı. Fenalaşan şehit babasına hazır bekletilen ambulanstaki sağlık görevlilerince müdahale edildi. Şehit Erüstün'ün 6 aylık asker olduğu öğrenildi.
Siirt'in Şirvan ilçesinde yola döşenen bombanın askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu 8 asker şehit olmuştu.
BURSA'DA HÜZÜN YAŞANIYOR
Siirt'te şehit düşen kısa dönem asker 26 yaşındaki Jandarma Çavuş Bahadır Aydın’ın Bursa’daki baba evine acı haberi askeri yetkiler verdi.
Osmangazi ilçesinin Akpınar Mahallesi'nde oturan Emine Zülfiye ve Muhsin Aydın çifti acı haberi alınca fenalaştı. Acılı ailenin iki çocuğunun büyüğü olan Bahadır Aydın Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü'nü bitirdi. Üniversiteyi bitirdikten sonra iş bulup hayata atılmak isteyen Bahadır Aydın, 4 ay önce kısa dönem olarak askere gitti. Oğlu Bahadır Aydın’ın şehadet haberini alan aile kriz geçirdi.<
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!3.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'4.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!5.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti8.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'9.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi10.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







