Şehit Özel Harekat Polisi Çetin'in Konya'daki baba ocağına ateş düştü


Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü mensuplarının roketli saldırısı sonucu şehit olan Özel Harekât Polisi Mustafa Çetin'in (25), Konya'ın Ilgın ilçesi Yukarıçiğil Mahallesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

İstanbul Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nde görevli iken, 45 gün önce dış görevlendirme ile Mardin Nusaybin'e giden Özel Harekât Polisi Mustafa Çetin (25), sabah saatlerinde, Kobra aracıyla görevde bulunduğu sırada, terör örgütü mensuplarının roketli saldırısı sonucu şehit oldu. Şehit haberi bugün öğle saatlerinde Yukarıçiğil Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı. Şehit haberini alan anne Keziban Çetin'in fenaştığı ve bu yüzden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Şehidin yakınları ve vatandaşlar, şehit evine taziye ziyaretlerinde bulundu. Şehidin ailesinin İstanbul'da ikamet ettiği, eşi Ayşe Çetin'in cenaze için İstanbul'dan Konya'ya hareket ettiği bildirildi. 3 yaşında Fatma isminde bir kızı olan Şehit Çetin'in 5 yıldır polis olarak görev yaptığı öğrenildi. Ilgın itfaiyesinde şoför olarak çalışan şehit babası Süleyman Çetin'in de şehit haberini aldıktan sonra Konya'ya gittiği belirtildi.

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, şehit Çetin'in cenazesinin bugün Mardin'den havayolu ile Konya'ya gönderileceği, pazartesi günü öğle namazına müteakip Ilgın Yukarıçiğil Mahallesi pazar yerinde cenaze namazı kılındıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Özel Harekat Polisi Çetin'in Konya'daki baba ocağına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER