Şehit Özel harekatçı komiser toprağa verildi

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na darbe girişimcilerinin düzenlediği saldırıda şehit olan özel harekatçı komiser yardımcısı 24 yaşındaki Gülşah Güler'in cenazesi, Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Bekar olan şehidin tabutunun üzerine gelinlik duvağı örtüldü.

Şehit Özel harekatçı komiser toprağa verildi

Şehit Gülşah Güler'in cenazesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alındıktan sonra tören için Kırıkhan Ulu Camii'ne götürüldü. Törene, Hatay Valisi Ercan Topaca, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Üzerine gelinlik duvağının örtüldüğü şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan anneannesi "Dedene selam söyle, güle güle git güzel yavrum" diye ağıtlar yaktı. Şehidin annesi Emine Güler ise sinir krizi geçirdi. Acılı anneye sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Şehidin kardeşleri Reşit, Regin ve Büşra da gözyaşlarına boğuldu. Namazda baba Hüseyin, oğullarıyla birlikte saf tuttu.



Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit Gülşah Güler'in cenazesi polisler tarafından omuzlara alındı. Bu sırada Reşit ve Regin Güler de kız kardeşlerinin fotoğraflarını ellerinde taşıyıp gözyaşı döktü. Törene katılanların 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganlarıyla Kırıkhan Asri Mezarlığı'na götürülen Gülşah Güler, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

DHA
<< Önceki Haber Şehit Özel harekatçı komiser toprağa verildi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER