Şehit polis memurunun Mersin'deki baba evinde yas


Diyarbakır'da PKK terör örgütü tarafından polis servis aracına yönelik bombalı saldırıda şehit düşen 7 polis memurundan biri olan Necdet Alıcı'nın (48) Mersin'deki baba ocağına acı haber verildi. Şehadet haberi sonrası anne Emine Alıcı gözyaşlarını tutamazken, baba Neşet Alıcı ise yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Aile, karayolu ile oğullarının toprağa verileceği Ankara'ya hareket etti.

Merkez Toroslar ilçesi, Demirtaş Mahallesi 77073 Sokak'ta oturan şehit polisin babası Neşet Alıcı ve annesi Emine Alıcı'ya şehadet haberi oğullarının meslektaşları tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatılırken, yakınları da göz yaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren baba Neşet ve anne Emine Alıcı'ya sağlık görevlileri tarafından zaman zaman müdahalede bulunuldu.

Ankara'dan geçici görevle Diyarbakır'a gittiği öğrenilen ve 3 çocuğundan birinin de yine polis olduğu öğrenilen şehidin emekli olmak için verdiği dilekçenin ise kabul edilmediği öğrenildi. Şehit polisin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde koruma polisi olarak görev yaptığı ifade edildi.

ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Necdet Alıcı'nın eşi ve çocuklarının Ankara'da yaşadığı kaydedildi. Şehit polisin annesi ve babası, yakınları ile birlikte cenazenin defnedileceği Ankara'ya karayolu ile hareket etti. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis memurunun Mersin'deki baba evinde yas Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER