Şehit polis Tarsus'ta dualarla uğurlandı


Tunceli'de, içinde bulunduğu zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Murat Küpeli son yolculuğuna memleketi Tarsus'ta dualarla uğurlandı.

Tunceli'de, içinde bulunduğu zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Murat Küpeli'nin (32) cenazesi Tarsus Şehir Mezarlığı morgundan alınarak Ulu Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından Şehit Murat Küpeli'nin cenaze namazını Mersin İl Müftüsü Ali Melek kıldırdı. Şehit Küpeli'nin cenazesi daha sonra cenaze aracına konularak toprağa verilmek üzere Tarsus'un Sandal köyüne götürüldü.

Ulu Camii'ndeki törene şehidin ailesi, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin milletvekilleri Baki Şimşek, Ali Cumhur Taşkın, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Burhanettin Kocamaz, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Garnizon Komutanı Vedat Topak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis Tarsus'ta dualarla uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER