Şehit polisler Kocatepe’de son yolculuğuna uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit düşen polis memuru Salih Taç, Erkan Başpehlivan ve Zafer Kurt, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polisler Kocatepe’de son yolculuğuna uğurlandı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün uzun süre yakın koruma ekibinde yer aldığı Özel Harekat Bomba Uzmanı Salih Taç (41), Erkan Başpehlivan (36) ve Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Zafer Kurt (43) için ikindi namazına müteakip Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek ve Emrullah İşler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT OĞULLARI BABALARININ ÜNİFORMALARINI GİYDİ

Şehit aileleri, taziye çadırına görevli polislerin yardımıyla getirildi. Şehitlerin oğulları babalarının üniformalarını giydi. Namaz öncesi protokol şehit ailelerine taziyelerini sundu. 

Cenaze namazının ardından helallik alınıp dua edildikten sonra şehit polisler mesai arkadaşlarının omuzunda tekbirler eşliğinde cenaze aracına konuldu. Resmi tören sırasında şehitleri önünden geçen aileler gözyaşlarını tutamadı.

Törenin ardından Salih Taç, Gölbaşı Şehitliği'ne, Erkan Başpehlivan ve Zafer Kurt ise Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü. 
<< Önceki Haber Şehit polisler Kocatepe’de son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER