Şehit Savcı Kiraz Oltu'da dualarla anıldı


ERZURUM (CİHAN)- Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'nda görevi başında terörist saldırıda şehit düşen Savcı Mehmet Selim Kiraz, Erzurum'un Oltu ilçesinde dualarla anıldı.

Oltu Adliyesi çalışanları tarafından organize edilen şehit savcı Kiraz'ı anma programı, ilçenin tarihi Aslanpaşa Camii'nde Cuma namazı öncesi gerçekleştirildi. Aslanpaşa Camii imam hatibi Ayhan Taşbaşı ve ilçe müezzinleri tarafından Kur'an-ı Kerim, mevlidi şerif ve kasideler okundu. Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül başta olmak üzere, adliye çalışanlarının da katıldığı programının sonunda şehit savcı Mehmet Selim Kiraz için dualar edilerek, fatihalar okundu.

Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, "Bilinmesi gereken bir gerçektir ki, bu tarz terör saldırıları, yargı mensuplarının kutsal görevlerini ifa etmekten alıkoyamayacak ve onları yıldıramayacaktır. Aksine Hakim ve Cumhuriyet savcıları, hukuk devleti, hukukun üstünlüğü ve adaletin işleyişi için çıktıkları onurlu yolda her zamankinden daha güçlü ve kararlılıkla görevlerine devam edeceklerdir. Bu vesile ile şehit savcımızı rahmetle anıyor, programın gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin'e, Oltu Müftülüğüne ve din görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Savcı Kiraz Oltu'da dualarla anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER