Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Muzaffer Tufaner’in cenazesi memleketi Yozgat’ta toprağa verildi.

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri’de görev yapan ve geçici görevle Şırnak’ın İdil ilçesine görevlendirilen özel harekat polisi Muzaffer Tufaner, önceki gün PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Şehit Tufaner için baba ocağı Yerköy ilçesi Saray köyünde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, şehidin özel hareket polisi arkadaşları katıldı.

ŞEHİDİN POLİS KARDEŞİ YEĞENİNİN ELİNİ CENAZE BOYUNCA BIRAKMADI

Ali ve Ayten Tufaner çiftinin 3 çocuğundan biri olan şehit Muzaffer Tufaner’in kardeşi ve Malatya’da polis olarak görev yapan Ramazan Tufaner, şehidin 13 yaşındaki oğlu Ali’nin elini cenaze boyunca hiç bırakmadı. Şehidin 5 yaşındaki oğlu Ahmet ise her şeyden habersiz cenaze alanında oyun oynarken 12 yaşındaki kızı Nisanur ise annesi Memduha Tufaner’in yanında gözyaşı döktü.

Şehit Tufaner’in cenaze namazı öncesi öz geçmişi okundu. Meslektaşları özel hareket polisleri ve cenazeye katılanların omuzlarında şehidin ayyıldızlı bayrağa sarılı naaşı Saray Köyü Mezarlığı'na götürüldü. Burada okunan dualar eşliğinde şehit, son yolculuğuna uğurlandı.

CHA
<< Önceki Haber Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER