Şehit Üsteğmen son yolculuğuna uğurlandı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ocak 24 2016
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı için Levent'teki Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene şehidin ailesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Bakanlar Nabi Avcı, Volkan Bozkır, Çağatay Kılıç, Binali Yıldırım, Berat Albayrak, MHP Milletvekilleri Oktay Vural ve Celal Adan ile İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, askerler ve şehidin çok sayıda yakını katıldı. Aynı camide bir kadının cenazesi de vardı.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU UYARDI KIBLE YÖNÜ DEĞİŞTİRİLDİ
Şehidin İngilizce Öğretmeni olan eşi Esra Taşçı ve akrabaları bir süre tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu birlikte camiye geldi. Şehidin babası Mehmet Taşçı ile birlikte saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, cenazelerin kıblesinin yanlış olduğunu fark ederek cenaze namazını kıldıracak olan imamları uyardı. Bunun üzerine her iki cenazenin yönü değiştirildi. Ardından cenaze namazına geçildi. Törenin ardından şehidin cenazesi askerlerin omuzunda top arabasına taşındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu ve bakanlar bir süre top arabasının ardından yürüdü. Bu arada cenaze törenine katılanlar sloganlar atarak terörü lanetledi. Törenin ardından şehit Uğur Taşçı'nın cenazesi helallik alınması için Sarıyer'deki baba evine götürüldü. Şehidin cenazesi Yeniköy Mezarlığı'na defnedildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı5.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'
6.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı7.AKP affı devrede: Onbinlerce adli suçlunun cezaevinden tahliyesi başladı!8.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!9.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”10.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







