Şehit üsteğmenin Sarıyer'deki baba ocağına ateş düştü


Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda şehit olan Üsteğmen Uğur Taşcı'nın Sarıyer'de bulunan baba ocağına ateş düştü.

Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda yaşanan çatışmada şehit düşen Üsteğmen Taşcı'nın şehadet haberi Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde bulunan baba ocağına ulaştı. Acı haberi alan aile yakınları sinir krizleri geçirirken, baba Mehmet Taşcı'nın ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Söyleyecek bir şey bulamadığını ifade eden baba Taşcı, "Takdir-i ilahi. Söyleyecek bir kelim bulamıyorum. Hepsi ana kuzusu. Genç yaşta gidiyorlar. Ciğerimiz parçalanıyor. Her şey olaydı da çocuklarıma bir şey olmasaydı" diye konuştu.

Şehidin baba ocağında aile yakınlarının yaşayabileceği olası sağlık sorunları nedeniyle bir ambulans hazır bekletildi. Belediye ekipleri de taziye çadırı kurdu.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşcı'nın cenazesinin yarın 4 Levent Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit üsteğmenin Sarıyer'deki baba ocağına ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER