Şehit Uzman Çavuş'un yürek burkan son mesajı

HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi’nde teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda ağır yaralanan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya şehit oldu. Şehidin sosyal medyadaki son paylaşımı yürek burktu.

Şehit Uzman Çavuş'un yürek burkan son mesajı

Olay saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesi önünde meydana geldi. Sivil kıyafetle çarşıya çıkan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’ya teröristler ateş açtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan 27 yaşındaki Sarpkaya, çevredekiler tarafından hemen bir araçla Şemdinli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.



YARALI UZMAN ÇAVUŞ HAKKARİ’YE SEVK EDİLDİ
Ziya Sarpkaya, Şemdinli Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hakkari’ye sevk edildi. Helikopterle, Hakkari Devlet Hastanesi’ne götürülen Uzman Çavuş Sarpkaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM
Şehit Ziya Sarpkaya, son paylaşımında "Bugün askeriyenin maaşını sorgulayıp çok maaş alıyorsunuz diyenlere.... İzinler iptal. Uçak bileti yandı. Düğüne gidemiyoruz. Ölümden değil korkumuz sevdiklerimiz hasretidir özlemlerimiz..." diyerek resmini paylaşmış.



ŞEMDİNLİ’DE ASKERİ HAREKETLİLİK
Şemdinli ilçe merkezinde Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’ya yönelik saldırının ardından bölgede yoğun bir askeri hareketlilik başladı. İlçe merkezi ve çevresinde sürekli askeri helikopterler uçuş yaparken, özel hareket timleri ve askeri zırhlı araçları ise saldıranların kaçtıkları sanılan Beşevler ve Yayla mahallelerine yönlendirildi.

DHA
<< Önceki Haber Şehit Uzman Çavuş'un yürek burkan son mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER